luni, 10 august 2015

Litera 13

    Chiar daca nu vrem sa recunoastem era internetului ne-a acaparat de mult. Suntem nevoiti, unii pentru locul de munca pe care il au, altii din necesitate iar altii din placere sa stam cat mai mult in fata calculatorului.
    Cititorii mai ales, majoritatea adora sa citeasca o carte in format pe hartie, sa simta mirosul nou sau invechit al paginilor, sa poata sta intins pe canapea, relaxandu-se cu o cafea si cu lumea fascinanta care li se deschide in fata ochilor.
    Acest lucru este ideal pentru relaxare si pentru cei care citesc din placere, dar mai sunt acele cazuri in care chiar ai nevoie sa stai in fata calculatorului, sa cauti fel de fel de surse, poate pentru o lucrare. Asta e farmecul internetului, este foarte facil si iti ofera o multime de oportunitati pentru a-ti atinge telul.
    Stiu ca de multe ori cautam carti in format pdf pentru ca sunt gratuite si ne place lucrul asta, ca nu trebuie sa cumparam online o carte si sa ne postam la geam asteptand curierul.
    De curand am descoperit site-ul http://www.litera13.ro . Aceasta este o revista online care iti poate satisface toate nevoile tale de om de cultura. Va puteti informa cu privire la anumite carti, gasind aici recenzii chiar si despre filme sau piese de teatru. Deasemenea, revista poate fi gasita pe site si electronic.
     Este nemaipomenit sa gasim atatea lucruri la un loc, lucruri facute cu drag, lucruri la care avem acces gratuit asa ca dati o raita pe http://www.litera13.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu